راههای مقابله با رفلاکس معده نوزاد

بیماری رفلاکس معده در نوزادان چیست؟
مری لوله ای است که از گلو به معده می رود.رفلاکس معده به مری (GER) زمانی رخ می دهد که محتویاتی که به معده رفته اند به مری برمی گردند. ممکن است باعث پرتاب کردن (استفراغ) یا بالا آمدن غذا به داخل دهان (بازگشت) اتفاق بیفتد.GER در نوزادان شایع است، زیرا آنها رژیم غذایی مایع دارند و زمان زیادی را در حالت خواب و دراز کش می گذرانند و حتی ممکن با این مسئله رشد کنند.
اگر GER شدیدتر و طولانی تر باشد، به آن بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) می گویند.و اگر درمان نشود، ممکن است کودک شما خوب غذا نخورد یا وزن اضافه نکند. همچنین می تواند علائمی مانند سرفه، تنفس پر سر و صدا و استفراغ ایجاد کند.
چه چیزی باعث بیماری ریفلاکس معده در نوزادان می شود؟
شیر پس از بلعیدن نوزاد، از طریق مری به معده می رود. یک عضله حلقه ای شکل در انتهای مری وجود دارد که اسفنکتر تحتانی مری (LES) نامیده می شود.LES باز می شود تا غذا وارد معده شود. پس از آن بسته می ماند تا غذا به داخل مری نرود.برای برخی از نوزادان، عضله LES آنها بسته نمی شود یا در زمانی که نباید باز می شود.اگر مشکلی در LES وجود داشته باشد، شیر یا شیر خشک و اسید معده می توانند به مری برگردند و ممکن است باعث شوند نوزاد استفراغ کند. این می تواند مری را تحریک کند و باعث درد شود.
علائم و نشانه های GERD در نوزادان چیست؟
نوزاد شما ممکن است به GERD مبتلا باشد اگر:
- وزن اضافه نمی کنند.
- در خوردن یا بلعیدن مشکل داشته باشد.
- غذا زیاد نمیخورد.
- خون، یا مایع سبز یا زرد در استفراغ آنها وجود دارد.
- مشکلات تنفسی مانند خس خس سینه، سرفه های مداوم یا مشکلات تنفسی دارد.
- آنقدر سرفه یا خس خس می کنند که موجب میشود از خواب بپرند.
GERD در نوزادان چگونه درمان می شود؟
تغییر سبک زندگی
پزشک یا ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی کودک شما ممکن است انجام این تغییرات سبک زندگی را برای کمک به علائم او پیشنهاد کند:
- رژیم غذایی آنها را تغییر دهند
- در اطراف آنها سیگار نکشید
- بیشترآروغ آنها را بگیرید
- بعد از غذا خوردن آنها را به مدت 20 تا 30 دقیقه در حالت عمودی نگه دارید
- آنها را روی پشت خود قرار دهید تا بخوابند. کودک شما باید همیشه به پشت بخوابد.
داروها
در صورتی که تغییرات سبک زندگی موثر نباشد، پزشک کودک شما ممکن است برای GERD دارو تجویز کند. این دارو به انسداد و کاهش میزان اسید معده کمک می کند. آنها توسط FDA برای GERD تایید نشده اند. فقط در صورتی از داروی تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید که آزمایشات نشان دهد مشکلات مرتبط با اسید در مری وجود دارد.
عمل جراحی
جراحی اغلب برای نوزادان پیشنهاد نمی شود. آنها به احتمال زیاد تا سن 18 ماهگی با GERD رشد خواهند کرد.
راهکارهای خانگی برای مقابله با رفلاکس معده نوزاد
- بیش از حد به کودک خود غذا ندهید. تغذیه بیش از حد کودک می تواند علائم ریفلاکس را بدتر کند.قطعا پزشکهای آنها به شما میگویند که از هر خوراک چقدر باید بخورند. در صورت بروز علائم استفراغ یا رفلاکس، در هر بار شیردهی، شیر کمتر به نوزاد خود بدهید.
- در طول روز هر 2 تا 4 ساعت یکبار به کودک خود و در شب (زمانی که نوزاد شما از خواب بیدار می شود) طبق دستور پزشک، به نوزاد خود غذا بدهید. برخی از نوزادان برای افزایش وزن باید در طول روز و شب تغذیه شوند.
- پزشک کودک شما ممکن است از شما بخواهد که شیر خشک غلیظ را برای کمک به کاهش رفلاکس به او بدهید.
محل خواب نوزاد دارای رفلاکس معده
- تختی که استفاده می کنید باید دارای یک تشک سفت و یک ملحفه محکم باشد.
- هنگام خواب کودک خود را به پشت بگذارید. پهلو موقعیت امنی نیست، زیرا نوزادان می توانند غلت بزنند. تشک باید صاف باشد تا سرشان بلند نشود. پزشک کودک شما ممکن است بر اساس نیازهای سلامتی او پیشنهادات دیگری برای وضعیت خوابیدن بدهد.
- وقتی کودک شما در رختخواب است، تمام نرده های کناری باید بالا باشند.
- در بسیاری از موارد داشتن یک تخت کنار مادر با قابلیت آنتی رفلاکس گزینه مناسب و کارآمدی هم برای موقعیت فرزند شما برای خواب و هم برای مادران برای بررسی منظم خواب نوزاد و شیردهی منظم است.
- تخت نوزاد شما باید در محلی عاری از دود باشد.
- همیشه برای تمام سفرها از صندلی ماشین مناسب استفاده کنید. هنگام سفر نکردن، کودک را روی صندلی ماشین رها نکنید تا بخوابد. این می تواند علائم رفلاکس را بدتر کند.
- هنگام استفاده از وسایلی مانند گهواره ، کودک خود را همیشه زیر نظر داشته باشید. به دنبال موقعیت صحیح و علائم رفلاکس باشید.